Husrenovering – do’s and dont’s

I følgende indlæg kommer vi ind på gode overvejelser at gøre sig, hvis du skal til skal til at renovere dit hus i Storkøbenhavn. God læsning!

Du har købt drømmehuset, og holder uendeligt meget af at bo der. Du har haft mange gange gode stunder i huset, men de sidste par måneder har du været rastløs. Du søger noget nyt. Simpelthen noget nyt at se på. Måske er det faktisk en renovering af dit hus, der skal til!

jk_totalentreprise9

En renovering af dit hus hjælper ikke blot med at puste nyt liv i dit hjem, det får faktisk også dit hus til at stige i vurderingspris.

Et nyrenoveret hus kan faktisk hjælpe så meget på humøret, at det direkte influerer på dit energiniveau.
Du får altså skabt nogle rammer for din familie, der gør at alle vil nyde at være sammen under et tag. Det er da ikke så tosset, vel?

Når du nu har besluttet dig for, at du gerne vil bruge penge på en renovering af dit hus, så er det også af absolut største nødvendighed, at du får det absolut bedste dine penge kan købe. I forhold til service og rådgivning, så er det en rigtig god idé at vælge et renoveringsfirma, ja måske endda en totalentreprise, med et rigtig godt ry. Firmaet du vælger at gå videre med, bør ikke kun være de bedste til rådgivning og service, men bør også være de bedste på markedet indenfor innovation kreative designs – også på prisen!

Før du kan finde den totalentreprise der passer bedst til dig, så skal du først og fremmest gøre det klart for dig selv, om dit hus overhovedet trænger til at undergå renovering? For at komme dette nærmere, så kan du med fordel spørge dig selv om følgende:

Har du overhovedet brug for renovering, eller er det i virkeligheden bare er omflytning af møblerne der er brug for?

Start med at diskutere dette med hele din husstand. På den måde vil du hurtigt få et overblik over hvilke rum i huset der ønskes renvoeret. Hvis denne liste bliver meget lang, så kan du overveje at få renoveret hele huset. Hvis det derimod kun er et relativt spinkelt areal af huset der ønskes renoveret kan du selvfølgelig overveje kun at få istandsat disse.

Hvad er dine forventninger til renoveringen?

Er du helt sikker på, hvilke modifikationer du har behov for at få lavet? Hvad er dine egne forventninger til renoveringsprojektet? Det er vigtigt du forventningsafstemmer med dig selv og din husstand. På den måde kan undgår i et frustrerende resultat.

J. K. Totalentreprise ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Telefon: 7070 1822

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *