VVS tips

Har du nogen VVS ting derhjemme, der går og driller dig?I denne artikel vil jeg kigge nærmere på nogen af de ting, som selvføglelig vil være generende. Det vil være typiske problemer, du kan løbe ind i, og de kan være så irriterende, at du har brug for en VVS’er for at fikse dem. Måske kan du ikke selv fikse dem på nuværende tidspunkt, men nu vil jeg give dig et par simple tips, der vil være med til at gøre dig til lidt mere af en handyman, når det kommer til dit eget hjem. Hvis du ikke har et ønske om selv at få hænderne beskidte, kan du altid bare ringe til en person, der så kommer og fikser det for dig i stedet. Det kan være, du ikke har særlig gode erfaringer, når det kommer til at få fikset diverse ting derhjemme af en professionel. Måske fik du ikke lige gjort arbejdet tilstrækkelig grundigt, da du ansatte dem. Du fik ikke kigget anmeldelser igennem, så du fik ikke lige fundet ud af, at der var en masse andre, som allerede havde angivet, at de ikke havde haft gode erfaringer med den pågældende blikkenslager.

Udskiftning af en vandhane er den første ting, jeg vil tale om.

Det kan være, du bruger forskellige vandhaner i dit køkken og på dit badeværelse. En dryppende vandhane er ikke et ualmindeligt problem. Det forekommer faktisk ofte af åbenlyse grunde. Du kan forestille dig, hvordan det konstante vandtryk med tiden vil slide på vandhanen. Hvis det er en vandhane, der gør brug af sådan et tryksystem, vil der være et naturligt slid, der opstår over tid. Det forværres over tid, og vandhanen vil begynde at dryppe på grund af slidet.

Fungerer dit afløb ikke særlig godt?

Grunden til, at dit afløb måske er langsomt, er, at det med tiden vil blive stoppet til med alt muligt snavs, der sætter sig fast nede i afløbet. Fra tid til anden er der bare brug for, at det bliver ordenligt rengjort. Afløbsrens vil ofte virke, men måske er det bare ikke nok. Der vil stadig være noget, der sidder fast og blokkerer afløbet. En blikkenslager kan rense afløbet grundigt, så vandet igen vil løbe væk.

Et andet problem der kan være brug for en blikkenslager til at løse er, hvis der er problemer med toilettet.

Det er selvfølgelig sjovest, hvis toilettet fungerer, og det ikke lækker vand eller opfører sig sært på anden vis. Hvis du har problemer, kan det være en ide at ringe til en professionel, beskrive hvad der er tilfældet og så få en til at komme ud og kigge på det for dig.

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
Telefon: 70 87 43 04

vvs hørsholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *